Kopečková zmrzlina – smetanová
Základ tvoří smetana, plnotučné mléko a cukry. Do základu pak přidáme to, co tvoří chuť zmrzliny (oříšky, čokoláda, pravá vanilka z lusků, atd). Při výrobě zásadně nepoužíváme rostlinné tuky.
- baccio
- carapino
- cookies
- čokoláda
- čokoláda bílá
- čokoláda bílá s pomerančem
- fior di latte
- griliáš
- cheery mania
- jogurt borůvkový
- jogurt jahodový
- jogurt protíraný višní
- káva
- karamel jemně slaný
- lískový oříšek
- malaga
- medovník
- mozart
- muffin borůvkový
- nugát
- pistácie
- pražené mandle
- raffi
- ricotta s fíky
- stracciatella
- tiramisu
- tvarohový míša
- vaječný likér
- vanilka
- vlašský ořech
- whisky cream
- zakysaná smetana s pomerančem
Kopečková zmrzlina – sorbet
Základ tvoří voda, cukr a ovoce v co nejvyšším podílu. Sorbet neobsahuje tuky, mléčné bílkoviny ani lepek.
- ananas
- ananas, pomeranč a banán
- banán s čokoládou
- borůvka
- bounty kokos
- citrón
- černý rybíz
- červený grep
- hruška
- hugo
- jablko s mrkví
- jahoda
- karotka, mango, pomeranč
- lesní plody
- mango
- kibana
- meruňka
- dračí ovoce
- okurka, máta a gin
- passionfruit
- pomeranč
- pomeranč a grep
- rakytník a jablko
Kopečková zmrzlina – vegan
Kromě sorbetů, které jsou všechny veganské, připravujeme v sezóně vždy i jeden druh zmrzliny ze sojového nebo mandlového mléka, a tak se můžete těšit na veganskou lískooříškovou, mandlovou, makovou, pistáciovou a další verze klasických smetanových.
Točená zmrzlina – ovocná
Základ tvoří voda, cukr, citrónová šťáva a 15 % ovoce.
- jahoda
- banán s mangem
Točená zmrzlina – smetanová
Základ tvoří plnotučné mléko, smetana a cukr. Do čokoládové zmrzliny přidáme čokoládu a kakao.
- čokoláda
- smetana